Szemináriumok, oktatások
Térségi Üzletfejlesztési és Kommunikációs Iroda szemináriumsorozatának célja, hogy az eddig csak Budapesten elérhető széleskörű képzési kínálat, a vidéki régiók számára is elérhetővé váljon.
Szemináriumok, oktatások
Vezetői Szeminárium
Hasonlít a szőlőművelés a vállalatvezetéshez? Merül fel a kérdés a szüret közeledtével. A törődés, a tanulás és a fejlesztés iránti igény lehet az a közös pont, amely a szőlőt nemes borrá, alkalmazottainkba fektetett erőforrást pedig számszerűsíthető eredménnyé formálja. Vezetőként a folyamatos tanulás és a nyitottság kulcstényező.  Ez a gondolatsor hívta életre az I. Vezetői Szemináriumot, hagyományteremtő céllal.

Vezetői Szeminárium részvételi díja 98 000 Ft*, amely tartalmazza a szállást, háromszori étkezést valamint részvételt a teljes szeminárium programon – vezetői kompetenciafejlesztést biztosító tréning, boroktatás, borkóstoló.

 

 

* A közfeladatot ellátó szervezetek vezetői számára kialakított kedvezményes konstrukcióért regisztráljon! Hogy mi a pontos dátum, arról informálódjon a KAPCSOLAT menüpontban!

 

 

 

 

További szemináriumok:

Célunk, hogy a régióban tevékenykedő szakemberek tudásbázisát, szakterületüknek megfelelően bővítsük és a legaktuálisabb témákat elérhetővé tegyük a számukra. Neves előadók, tapasztalt szakemberek közreműködésével garantáljuk a magas színvonalat.  A kiscsoportos formának köszönhetően a résztvevők számára adott a lehetőség, hogy a szemináriumvezetőkkel a képzés során felmerülő, egyedi kérdéseiket is megvitassák.

 

„Az IT szerepe a vállalati versenyképesség növekedésében” – informatikai szakemberek számára szervezett szeminárium, amely összefoglalja, és megoldási alternatívákat kínál napjaink informatikai kihívásaira.

 

„A modern vezetői asszisztens szerepe és jelentősége a vállalati célok elérésében” – vezetői asszisztensek számára szervezett akadémia, amely felkészíti a cégvezetők asszisztenseit mindazon tevékenységek hatékony elvégzésére, amelyekkel a cég és a cégvezető munkáját elő tudják segíteni.

 

„A hatékony vállalatvezetés alapkritériumai és kulcsterületei a XXI. században!” – cégvezetők számára összeállított szakmai konferencia, amely csokorba szedi azon feladatokat és gyakorlatban alkalmazható megoldásokat, amelyek kitörési pontot jelenthetnek egy cég életében.